1) Forums : Technical Support : Small CPU usage (Message 20568)
Posted 8 Nov 2015 by Aurimas
Post:
Hello,

I noticed, that legacy WUs using not all CPU time on my newer i5 and i7 computers. CPUs are about 30% idle, when running on 4 or 8 cores. It not happens with older computers, like Core2 Duo, where usage is 98% and more.

I tried to simulate double cores and run double WUs, but usage rised only about 10%.

Where can be a problem?
2) Forums : Technical Support : Postponed: VM hypervisor failed (Message 20535)
Posted 30 Oct 2015 by Aurimas
Post:
We are waiting results



Update to new Virtual Box version also solved problem for me.

Anyway, on my Windows 7 machine, 4.3 version still working without problems.
3) Forums : Technical Support : Postponed: VM hypervisor failed (Message 20530)
Posted 29 Oct 2015 by Aurimas
Post:
Try to install new version of VirtualBox

https://www.virtualbox.org/


Same problem here.

Really, I am not sure if this is problem of Virtual Box version. It can be problem, related to Windows 10. I updated my computer to this OS two days ago, and now time to time I can notice these error messages.
Anyway, I updated Virtual Box and now checking if it solved this problem.
4) Forums : Technical Support : Not getting any WU (Message 20502)
Posted 24 Oct 2015 by Aurimas
Post:
Only noticed, that computer is slower now, so it is hard to work with it and crunch at same time.

Only 7 of 16GB ram is used, so maybe it is problem of CPU priority.

Problem solved, when I manually set smaller excecution cap on Virtual machine, only for my interest, this problem appears only on my computers?
5) Forums : Technical Support : Not getting any WU (Message 20498)
Posted 23 Oct 2015 by Aurimas
Post:
RE: camb_boinc2docker jobs, do you both have "Run test applications" checked under your Cosmology@Home preferences?


Thank You, it solved problem :)
6) Forums : Technical Support : Not getting any WU (Message 20496)
Posted 23 Oct 2015 by Aurimas
Post:
I have same problem.

After server update I not getting any WUs to my i7-4770 and i7-2600. I have Virtual Box installed and Virtualization enabled on BIOS.

2015.10.23 19:08:13 | Cosmology@Home | Sending scheduler request: To fetch work.
2015.10.23 19:08:13 | Cosmology@Home | Requesting new tasks for CPU
2015.10.23 19:08:16 | Cosmology@Home | Scheduler request completed: got 0 new tasks
2015.10.23 19:08:16 | Cosmology@Home | No tasks sent



Where is the problem?
7) Forums : Technical Support : Marked as invalid (Message 20183)
Posted 20 Dec 2014 by Aurimas
Post:
Hello,

I noticed couple WUs in my results like this http://www.cosmologyathome.org/workunit.php?wuid=18440662

Looks like, that other computer reported this WU after deadline and then my computer was not credited.

I think, this situation is a little bit strange and incorrect.