Advanced search

Forums : Technical Support : Result with zero credit
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile sysfried

Send message
Joined: 24 Jun 07
Posts: 114
Credit: 5,296,905
RAC: 0
Message 463 - Posted: 27 Jun 2007, 4:56:30 UTC

I don't know why, but it could also be zero credits for my host, because 3 other valid results got sent in, got validated and then my wu had no other results to get compared to?

I've seen that happen on other projects.

http://cosmos.astro.uiuc.edu/cosmohome/workunit.php?wuid=89260

regards,

Sysfried
ID: 463 · Report as offensive     Reply Quote
STE\/E
Volunteer tester

Send message
Joined: 12 Jun 07
Posts: 375
Credit: 16,522,388
RAC: 0
Message 467 - Posted: 27 Jun 2007, 10:38:20 UTC

It's quite normal to receive 0 Credit for this Project sysfried, my Results are littered with Hundreds of Wu's that never received any Credit & if I look at other peoples Hosts I see the same thing.
ID: 467 · Report as offensive     Reply Quote
Svenie25

Send message
Joined: 21 Jun 07
Posts: 68
Credit: 34,092
RAC: 0
Message 468 - Posted: 27 Jun 2007, 10:43:12 UTC
Last modified: 27 Jun 2007, 10:45:31 UTC

Actually there are some problems with the validitation if I understand all right. At the last weekend nearly all WU´s get 0 credit. But the problem is known and the stuff is working on it.
At my host only a WU´s get atm 0 WU´s. Most is validated correct.

Edit says: Here are the posts from Scott to this problem:

http://cosmos.astro.uiuc.edu/cosmohome/forum_thread.php?id=27&nowrap=true#388
http://cosmos.astro.uiuc.edu/cosmohome/forum_thread.php?id=27&nowrap=true#393
ID: 468 · Report as offensive     Reply Quote
STE\/E
Volunteer tester

Send message
Joined: 12 Jun 07
Posts: 375
Credit: 16,522,388
RAC: 0
Message 471 - Posted: 27 Jun 2007, 11:26:27 UTC - in response to Message 468.  

ID: 471 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Scott
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Avatar

Send message
Joined: 1 Apr 07
Posts: 662
Credit: 13,742
RAC: 0
Message 479 - Posted: 27 Jun 2007, 13:49:51 UTC

I'm going to make some more WUs and turn on homogeneous redundancy to see if that will reduce errors. Mind you, this will only be temporary (for now).
Scott Kruger
Project Administrator, Cosmology@Home
ID: 479 · Report as offensive     Reply Quote
Profile sysfried

Send message
Joined: 24 Jun 07
Posts: 114
Credit: 5,296,905
RAC: 0
Message 494 - Posted: 27 Jun 2007, 18:48:33 UTC - in response to Message 479.  

I'm going to make some more WUs and turn on homogeneous redundancy to see if that will reduce errors. Mind you, this will only be temporary (for now).


I think I should start a new thread, but I got a weird server response a few seconds back:

27.06.2007 20:46:44|Cosmology@Home|Message from server: (there was work but it was committed to other platforms)


Ideas?

Sysfried
ID: 494 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Scott
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Avatar

Send message
Joined: 1 Apr 07
Posts: 662
Credit: 13,742
RAC: 0
Message 496 - Posted: 27 Jun 2007, 18:59:40 UTC - in response to Message 494.  
Last modified: 27 Jun 2007, 19:15:30 UTC

I think I should start a new thread, but I got a weird server response a few seconds back:

27.06.2007 20:46:44|Cosmology@Home|Message from server: (there was work but it was committed to other platforms)


Ideas?

Sysfried

This is due to my enabling of HR. For now, keep trying to get WUs. If you still can't get any after a while, please tell me so I can try to determine a way around it.

EDIT: It seems like nobody is getting any work with HR enabled, so a real HR test will have to wait until we have many more people.
Scott Kruger
Project Administrator, Cosmology@Home
ID: 496 · Report as offensive     Reply Quote
Profile sysfried

Send message
Joined: 24 Jun 07
Posts: 114
Credit: 5,296,905
RAC: 0
Message 498 - Posted: 27 Jun 2007, 19:18:00 UTC - in response to Message 496.  
Last modified: 27 Jun 2007, 19:41:17 UTC


This is due to my enabling of HR. For now, keep trying to get WUs. If you still can't get any after a while, please tell me so I can try to determine a way around it.

EDIT: It seems like nobody is getting any work with HR enabled, so a real HR test will have to wait until we have many more people.


i'm getting work... a work unit in 5 min or so.... ;-)

EDIT: now I'm not getting any work anymore
ID: 498 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Jord
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 15 Jun 07
Posts: 345
Credit: 50,500
RAC: 0
Message 499 - Posted: 27 Jun 2007, 19:27:26 UTC - in response to Message 496.  

EDIT: It seems like nobody is getting any work with HR enabled, so a real HR test will have to wait until we have many more people.

I got work as well during the HR test. It must like Pentiums with Windows. ;)
ID: 499 · Report as offensive     Reply Quote
Kenneth Larsen
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 21 Jun 07
Posts: 23
Credit: 286,821
RAC: 0
Message 500 - Posted: 27 Jun 2007, 19:47:31 UTC

It doesn't like Pentiums with Linux :-(
Nor any other of my machines, for that matter. I keep getting this message on all my machines, Linux and Windows.
ID: 500 · Report as offensive     Reply Quote
Profile sysfried

Send message
Joined: 24 Jun 07
Posts: 114
Credit: 5,296,905
RAC: 0
Message 501 - Posted: 27 Jun 2007, 19:57:43 UTC - in response to Message 500.  

It doesn't like Pentiums with Linux :-(
Nor any other of my machines, for that matter. I keep getting this message on all my machines, Linux and Windows.


it doesn't like athlons with windows xp (32 or 64) either
ID: 501 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Scott
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Avatar

Send message
Joined: 1 Apr 07
Posts: 662
Credit: 13,742
RAC: 0
Message 502 - Posted: 27 Jun 2007, 20:21:01 UTC - in response to Message 500.  

It doesn't like Pentiums with Linux :-(
Nor any other of my machines, for that matter. I keep getting this message on all my machines, Linux and Windows.

My Pentium M running Linux gets work just fine. I think the issue is just that we don't have enough users to make HR work well.
Scott Kruger
Project Administrator, Cosmology@Home
ID: 502 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Jord
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 15 Jun 07
Posts: 345
Credit: 50,500
RAC: 0
Message 503 - Posted: 27 Jun 2007, 20:41:26 UTC - in response to Message 502.  

My Pentium M running Linux gets work just fine. I think the issue is just that we don't have enough users to make HR work well.

It shouldn't matter on the amount, Scott.
At Predictor Alpha we're with 6 testers and with HR on we could test everything pretty well. You only need 2 of each. And if you have j2satx hanging around here, he's got about everything.
ID: 503 · Report as offensive     Reply Quote
Nvgnte
Avatar

Send message
Joined: 24 Jun 07
Posts: 49
Credit: 846,822
RAC: 1,214
Message 504 - Posted: 27 Jun 2007, 21:15:34 UTC - in response to Message 496.  
Last modified: 27 Jun 2007, 21:21:13 UTC

27.06.2007 20:46:44|Cosmology@Home|Message from server: (there was work but it was committed to other platforms)

Sysfried

This is due to my enabling of HR. For now, keep trying to get WUs. If you still can't get any after a while, please tell me so I can try to determine a way around it.

EDIT: It seems like nobody is getting any work with HR enabled, so a real HR test will have to wait until we have many more people.


Hmm, something's wrong again?

From server status page: Results ready to send 6,489
but I'm getting on my Boinc
27/06/2007 23:13:03|Cosmology@Home|Message from server: (there was work but it was committed to other platforms)

EDIT: and now,
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Message from server: No work sent
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Deferring communication for 7 sec
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Reason: requested by project
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Deferring communication for 4 min 36 sec
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Reason: no work from project

There's still WU's availables - Boinc 5.10.7, WinXP-SP2
ID: 504 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Scott
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Avatar

Send message
Joined: 1 Apr 07
Posts: 662
Credit: 13,742
RAC: 0
Message 505 - Posted: 27 Jun 2007, 21:52:13 UTC - in response to Message 504.  

Hmm, something's wrong again?

From server status page: Results ready to send 6,489
but I'm getting on my Boinc
27/06/2007 23:13:03|Cosmology@Home|Message from server: (there was work but it was committed to other platforms)

EDIT: and now,
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Message from server: No work sent
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Deferring communication for 7 sec
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Reason: requested by project
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Deferring communication for 4 min 36 sec
27/06/2007 23:18:15|Cosmology@Home|Reason: no work from project

There's still WU's availables - Boinc 5.10.7, WinXP-SP2

Try again and tell me if the problem persists.
Scott Kruger
Project Administrator, Cosmology@Home
ID: 505 · Report as offensive     Reply Quote
Nvgnte
Avatar

Send message
Joined: 24 Jun 07
Posts: 49
Credit: 846,822
RAC: 1,214
Message 546 - Posted: 28 Jun 2007, 17:14:01 UTC

Hehe, Sorry Scott - bed time :(

But it seems what you did solved all problems since then (times are UTC+2)

27/06/2007 23:52:05|Cosmology@Home|[file_xfer] Started download of file params_062707_085740_0.ini


Thanks
ID: 546 · Report as offensive     Reply Quote

Forums : Technical Support : Result with zero credit