Advanced search

Forums : Technical Support : 0.00% ?
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile m4rtyn
Avatar

Send message
Joined: 23 Aug 07
Posts: 18
Credit: 372,460
RAC: 0
Message 2261 - Posted: 23 Aug 2007, 22:09:21 UTC
Last modified: 23 Aug 2007, 22:09:56 UTC

Hi
Just a quick question, is it normal for the camb 1.25 app to show 0.00% after 2 hrs cpu time.

Thanks
m4rtyn
************************** *************************
ID: 2261 · Report as offensive     Reply Quote
STE\/E
Volunteer tester

Send message
Joined: 12 Jun 07
Posts: 375
Credit: 16,522,388
RAC: 0
Message 2262 - Posted: 23 Aug 2007, 22:22:17 UTC

Yes, Scott's working on getting the progress % working though. There is Check Pointing too, the Time will reset to 0:00 if you Exit BOINC but the Wu will finish in less Time once you restart BOINC & you will receive full Credit even if the Wu finishes a few minutes after restarting BOINC ... :)
ID: 2262 · Report as offensive     Reply Quote
Profile [BAT] tutta55
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 7 Jun 07
Posts: 217
Credit: 710,406
RAC: 0
Message 2263 - Posted: 23 Aug 2007, 22:22:40 UTC - in response to Message 2261.  
Last modified: 23 Aug 2007, 22:24:06 UTC

Hi
Just a quick question, is it normal for the camb 1.25 app to show 0.00% after 2 hrs cpu time.

Thanks


Yes it is, m4rtyn. The application does have checkpoints, but in this version it doesn't show the progress yet. Also, if you would stop and restart Boinc, you will notice that the cpu time restarts at 0. Don't worry about that. The application still restarts at the last checkpoint. And since the amount of credit is fixed, the low reported cpu time will have no effect on the awarded credit.

EDIT: PoorBoy was a faster typer than me ;) Probably also a faster cruncher :p

BOINC.BE: For Belgians who love the smell of glowing red cpu's in the morning
Tutta55's Lair
ID: 2263 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Rudy Toody

Send message
Joined: 27 Jul 07
Posts: 25
Credit: 1,104,706
RAC: 0
Message 2264 - Posted: 23 Aug 2007, 22:23:23 UTC - in response to Message 2261.  
Last modified: 23 Aug 2007, 22:24:59 UTC

Hi
Just a quick question, is it normal for the camb 1.25 app to show 0.00% after 2 hrs cpu time.

Thanks

Currently, this is the norm. When they get the interface to the BOINC Manager tested, this will be fixed.

EDIT: You both were faster than I.
Born to OC/DC
ID: 2264 · Report as offensive     Reply Quote
STE\/E
Volunteer tester

Send message
Joined: 12 Jun 07
Posts: 375
Credit: 16,522,388
RAC: 0
Message 2265 - Posted: 23 Aug 2007, 22:25:05 UTC - in response to Message 2263.  


EDIT: Poorboy was a faster typer than me ;) Probably also a faster cruncher :p


hehe ... Beat you by 23 sec's ... :)
ID: 2265 · Report as offensive     Reply Quote
Profile m4rtyn
Avatar

Send message
Joined: 23 Aug 07
Posts: 18
Credit: 372,460
RAC: 0
Message 2266 - Posted: 23 Aug 2007, 22:30:28 UTC

Thanks a lot you guys, I kinda guessed as much being alpha but it's always best to check. This is my first WU for cosmo@home. I've been waiting to get in for months, finaly got my reg in today. Thanks again for the quick reply.
m4rtyn
************************** *************************
ID: 2266 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Jayargh
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 25 Jun 07
Posts: 508
Credit: 2,282,158
RAC: 0
Message 2276 - Posted: 24 Aug 2007, 3:31:29 UTC
Last modified: 24 Aug 2007, 3:32:02 UTC

Moved this thread to the appropriate category.

Hey Tutta perhaps if your posts weren't so wordy ya coulda beat Poorboy ;) j/k
ID: 2276 · Report as offensive     Reply Quote

Forums : Technical Support : 0.00% ?